Binnenmaas trekt John Reinsma van BVV Barendrecht aan als nieuwe speler voor de selectie

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto AVE Sportfoto
Maasdam – FC Binnenmaas heeft voor het nieuwe seizoen de 1e versterking binnengehaald. John Reinsma zal volgend seizoen terugkeren bij FC Binnenmaas.

Het talent speelde tot zijn 12e bij FC Binnenmaas.Hij was daarvoor op proef geweest bij Feyenoord maar werd helaas niet aangenomen.Hij verkoos er toen voor om bij BVV Barendrecht op een hoger niveau te gaan spelen.

Hij doorliep daar de selektie teams en mocht al aan het grote werk ruiken toen hij nog eerste-jaars JO-19 speler was. John werd als tweede-jaars A-junior al doorgeschoven naar de selektie van de BVV. Hierin speelde hij nu 2 seizoenen vooral bij het 2e elftal en af toe wat minuutjes in Barendrecht 1.

De in Puttershoek woonachtige Reinsma wilde ivm werk wat dichterbij huis gaan spelen en kan dus hoe hij het zelf zegt :weer lekker op het fietsie naar de club. FC Binnenmaas is erg blij met zijn terugkeer en wenst hem dan ook veel plezier en succes toe.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren