Foto-expositie van leerlingen op Het Driespan in Puttershoek

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Het Driespan

PUTTERSHOEK – Tijdens een van de creaworkshops op de vrijdagmiddag hebben leerlingen van de groepen 7 en 8 van obs Het Driespan in Puttershoek ware kunstwerken gemaakt met hun mobiel. “Normaal gesproken zijn telefoons tijdens de lessen niet toegestaan, maar voor de workshop ‘fotograferen met je mobiel’ waren ze juist heel hard nodig. Met een fantastisch resultaat als gevolg.

Na instructie van een deskundige op het gebied van fotografie zijn de leerlingen als ware fotografen aan de slag gegaan. De mooiste foto’s die gemaakt zijn binnen thema’s als beweging, creatief en natuur zijn na de voorjaarsvakantie te zien tijdens een expositie. De foto’s hangen met toelichting van het thema en de namen van de fotografen (leerlingen van Het Driespan), in verschillende vakken in de gemeenschappelijke ruimten.

Op Het Driespan worden elke week diverse creaworkshops aangeboden door leerkrachten, ouders, opa’s en oma’s en andere vrijwilligers met een expertise. Per blok van een aantal weken kunnen kinderen deelnemen aan verschillende workshops. Er wordt dan bijvoorbeeld gekookt, gedanst en geschilderd en nu dus ook gefotografeerd. Zo groeien kinderen niet alleen op het gebied van taal en rekenen, maar kunnen ook hun creatieve kanten ontdekken en ontwikkelen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren