Nieuwe adverteerder: DB Work Wear uit Heinenoord

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Hoeksche Waard – Vandaag verwelkomen wij onze nieuwe adverteerder DB Workwear uit Heinenoord. Ook interesse om te adverteren ? Klik hier

Over DB Work Wear

Natuurlijk kunt u op de website van DB Workwear een goede indruk krijgen van ons assortiment werkkleding, representatieve bedrijfskleding en Persoonlijke Beschermings Middelen (PBM’s).

Maar pas als u ons uitnodigt voor een oriënterend gesprek zult u merken waar wij toe in staat zijn!

‘Onderscheidend vermogen’ is bij moderne organisaties één van de kernwaarden. DB Work Wear heeft dit gerealiseerd door onze kennis van textiel, pasvormen en modellen te koppelen aan een zeer ruime operationele ervaring met de functionele eisen aan werk- en bedrijfskleding en PBM’s in de industrie. Hierdoor kunnen wij u niet alleen de juiste kleding voor de juiste man en het juiste werk adviseren, maar natuurlijk ook leveren. Indien gewenst, ook in uw eigen huisstijl.

En om het voor u ook nog eens efficiënt te maken: Wij komen daarvoor, met onze collectie, naar u toe! Dat bespaart u veel tijd en wij krijgen een goede indruk van de bedrijfsactiviteiten en de omstandigheden waaronder de werkzaamheden verricht moeten worden. Dat alles zal uiteindelijk leiden tot de beste keuze voor een duurzame investering in werkkleding en veiligheid:
Looking better, feeling safe…

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren