De Dierenstee viraal?

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Dierenstee

Veel Hoeksche Waarders waren het gewoon om, met name gedurende de zomermaanden, regelmatig de vrijwilligers/Vrienden van de Dierenstee tegen te komen. Vanaf het vroege voorjaar trof u ons aan op diverse jaarmarkten en braderieën en in de zomermaanden waren er ook nog de jaarlijkse collecte en verloting. Allemaal activiteiten die hard nodig zijn om aandacht te vragen voor het belangrijke werk van De Dierenstee en voldoende geld in te zamelen om dit werk voort te zetten.

Dit jaar is het noodgedwongen heel stil. De jaarlijkse collecte is om begrijpelijke redenen afgeblazen. Tot nu toe zijn alleen de internetveilingen (in de plaats van de rommelmarkten) overgebleven.  

Inmiddels is wel de voorjaarsloterij begonnen! 

Net als voorgaande jaren organiseert De Dierenstee weer een loterij! De opbrengst ervan komt altijd ten goede aan een specifiek doel, dit jaar willen we graag het dak van de hondenkennels vernieuwen. Wie een lot koopt steunt niet alleen De Dierenstee, ook maak je kans op een VVV cadeaubon, in waarde variërend van 15 tot maar liefst 300 euro!

Voorgaande jaren verkochten vele vrijwilligers de loten bij familie, vrienden, clubs en verenigingen.De lotenverkoop vindt dit jaar om begrijpelijke redenen voornamelijk digitaal plaats. Daarmee worden echter veel minder belangstellenden bereikt. Daarom willen wij een dringend beroep doen op alle Hoeksche Waardse verenigingen, clubs, andere organisaties en ieder ander  die ons een warm hart toedraagt. Deel alsjeblieft dit bericht of onderstaande link met zoveel mogelijk leden, familie, kennissen, volgers of wie u nog meer kunt bedenken. Misschien lukt het dan:

De Dierenstee gaat viraal !

www.dierenstee.nl/loterij/


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren