Pakket van mijn Hart Actie voor gezinnen in de Hoeksche Waard die door omstandigheden dakloos zijn

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Soroptimistclub Hoeksche Waard/IJsselmonde

Hoeksche Waard –  ‘Koop lokaal’ wordt er geadviseerd. En die oproep nam Soroptimisten Club Hoeksche Waard/IJsselmonde serieus. De bijna veertig vrouwen gingen enthousiast winkelen. Niet alleen om de middenstand te steunen en zeker niet voor zichzelf, maar voor mensen in de crisisopvang. 31 pakketten werden er voor de bewoners van De Opstap in Spijkenisse gemaakt. Voor de volwassenen verzorgingsproducten, voor de kinderen boeken en speelgoed. En voor de gemeenschappelijke tuin van de opvang werd buitenspeelgoed gekocht.

Foto Soroptimistclub Hoeksche Waard/IJsselmonde

‘Gezinnen in de Hoeksche Waard die door omstandigheden dakloos zijn, worden vaak ook naar De Opstap verwezen. We wilden de bewoners van deze opvang een hart onder de riem steken. Vandaar deze Pakket van mijn Hart Actie,’ aldus de Soroptimisten Club. ‘We doen dit met z’n allen omdat we anderen in deze tijd extra willen steunen. Een klein gebaar kan soms al een groot verschil maken.’

De vooral vele moeders en kinderen waren in ieder geval blij verrast met de pakketten en het speelgoed die vrijdag 19 juni werden gebracht. De Soroptimisten Club Hoeksche Waard/IJsselmonde is alweer druk met de voorbereiding van een volgende actie: de jaarlijkse kledingbeurs na de zomer, om geld in te zamelen voor verschillende goede doelen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren