Hoeksche Waardse Olga Guttenberg-Magno Bataglia start inzamelingsactie voor maandverband en tampons voor de Voedselbank Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD – De Hoeksche Waardse Olga Guttenberg-Magno Bataglia uit Oud-Beijerland is bloedserieus! Washandjes, hergebruik of toiletpapier….Dat zijn de alternatieven wanneer je geen geld hebt om maandverband of tampons. Helaas komt ook in onze omgeving voor dat meisjes of vrouwen geen geld hebben voor maandverband of tampons. 

Olga Guttenberg-Magno Bataglia zet zich in tegen armoede!

Daarom start Olga Bataglia op 1 november een inzamelingsactie voor maandverband en tampons (menstruatiecups zijn ook welkom) in de Hoeksche Waard. Olga vind de gedachte dat meisjes of vrouwen washandjes of toiletpapier zouden moeten gebruiken onverteerbaar. 

Daarom roept ze de Hoeksche Waarders op om dameshygiëne producten in te zamelen voor deze groep meisjes en vrouwen. Olga haalt de ingezamelde producten op en brengt ze naar de Voedselbank Hoeksche Waard. De voedselbank zorgt ervoor dat de dameshygiëne producten goed terecht komen. 

Heb je als bedrijf of als collega’s onderling nog een idee voor een extra inzameling voor de komende weken, dan horen we dat graag via de mail ( [email protected] ). Doe mee en draag bij. Ik ben nog steeds Bloedserieus. U ook? 

Inzamelpunten tot nu toe: 

  • Plus Van Biene Supermarkt te Klaaswaal: bij de infobalie inleveren 
  • Albert Hein te Oud Beijerland: tijdens de voedselbank actie op de 13 en 14 november 
  • Boxingcompany te Oud Beijerland: ivm Corona alleen via de leden de producten aanleveren!! 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren