Hoeksche Mannen een wekelijkse bijeenkomst voor mannen uit de Hoeksche Waard in de Open Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Oud-Beijerland – Op donderdagochtend 3 juni a.s. aanvang 10:00 uur start een nieuw initiatief: Hoeksche Mannen.Dit is een wekelijkse bijeenkomst, bedoeld om een gezellig samenzijn voor mannen – ongeacht leeftijd en/of afkomst – te realiseren.

Tijdens het samenkomen passeren wekelijks ingebrachte onderwerpen de revue en worden er activiteiten naar wens aangeboden. U kunt daarbij denken aan een potje biljart, het bewerken van hout of andere materialen, een praatje met elkaar, enzovoort.

De Hoeksche Mannen zullen elke donderdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur en in de middag van 14:00 tot 16:00 uur bij elkaar komen. U kunt zich ook aanmelden voor de ochtend én de middag en tussentijds een hapje eten op het Wijckplein, locatie Huiskamer van de Wijk van de Open Waard in Oud- Beijerland.

Uiteraard wordt de Hoeksche Mannen met inachtneming van de coronamaatregelen georganiseerd. De Hoeksche Mannen is een initiatief van: Alerimus, Zorgwaard en Welzijn Hoeksche Waard.

Bent u nieuwsgierig geworden? U kunt zich aanmelden door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 088-7308900.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren