Zomers Kerstfeest op de Vlashoek

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Obs de Vlashoek

Westmaas – Alles was in kannen en kruiken om de kinderen in december een onvergetelijk kerstfeest te bezorgen. Toen in de laatste week van het schooljaar abrupt het nieuws kwam dat de scholen direct moesten sluiten, was iedereen dan ook flink teleurgesteld. Maar op de Vlashoek zitten we niet bij de pakken neer en vrij snel werd besloten dat we het feest op een later moment in zouden halen.

Donderdag 24 juni was het zover en konden we de kinderen eindelijk het feest geven dat zij verdienen! De rode loper werd uitgerold om de kinderen te ontvangen (wat zag iedereen er prachtig uit!) en in de klassen werd er genoten van een heerlijk diner. Tijdens het eten kwam de IJsmobiel het schoolplein op rijden, zodat alle kinderen onder een stralende zon een lekker ijsje konden halen. Maar een feest is geen feest, als er ook niet even gedanst kan worden. Als verrassing stopte er een discobus voor de school en kon elke groep een rondje mee rijden. Van kleuters tot toekomstige schoolverlaters, ieder kind swingde er op los. Wat een feest!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren