Tweede digitale informatiebijeenkomst op 5 juli over hoe wij gezamenlijk toewerken naar een aardgasvrije omgeving

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Gemeente HW

Hoeksche Waard – De Transitievisie Warmte: gezamenlijk werkt de gemeente stap voor stap toe naar een aardgasvrije omgeving in de Hoeksche Waard.

Op maandagavond 5 juli organisereert de gemeente Hoeksche Waard van 19.30 tot 21.00 uur de tweede digitale inwonersbijeenkomst over de Transitievisie Warmte in de Hoeksche Waard. Deze avond delen wij de eerste uitkomsten van de modelanalyse voor aardgasalternatieven met u. Deze analyse geeft een eerste richting voor de mogelijke duurzame alternatieven voor aardgas in de verschillende wijken en dorpen van de Hoeksche Waard. Ook hoort u hoe deze resultaten vervolgens omgezet kunnen worden naar de uitvoering. En u hoort wat u nu al kunt doen om u voor te bereiden en te komen tot een aardgasvrij gebouw.

U bent van harte uitgenodigd

Wilt u vóór vrijdag 2 juli laten weten of u aanwezig bent? Aanmelden kan op deze aanmeldpagina. Wilt u meer lezen over de Transitievisie Warmte? Kijk dan voor meer informatie op de pagina Transitievisie Warmte.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren