Binnenmaas start met winst in thuistoernooi

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Maasdam – In een sportieve wedstrijd tegen 3e klasser Grootte Lindt werd het 3-2 voor het team van trainer Michel van Noort. 

 
Het was Wessel Kool die voor rust met 2 mooie goals het net vond. Na rust benutte John Reinsma een strafschop na een overtreding binnen de zestien op Stijn Remmers na een mooie solo. Grootte Lindt speelde ook zeker een verdienstelijke wedstrijd met 2 goede goals. In de andere wedstrijd won VVOR verrassend met 2-1 van 2e klasser Drechtstreek. 

A.s. zaterdag staan hierdoor FC Binnenmaas en VVOR in de finale en spelen Grootte Lindt en Drechtstreek om de 3e plaats. Aftrap is om 14:30 uur.
 
Afgelopen dinsdag werden door dezelfde verenigingen ook al met hun 2e elftallen tegen elkaar gespeeld. FC Binnenmaas 2 won met 2-1 van Grootte Lindt 2 en Drechtstreek 2 won met 3-1 van VVOR 2. Door deze uitslagen spelen FC Binnenmaas 2 en Drechtstreek 2 de finale. Grootte Lindt 2 en VVOR 2 spelen om de 3e plaats. Aftrap is om 12:30 uur.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren