Wethouder Boogaard opent de gerenoveerde haven aan de Polderdijk in Maasdam

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Gemeente HW
Maasdam – Met ruim 3.500 leden is hengelsportvereniging ‘Groot Hoeksche Waard’ de grootste sportvereniging in de Hoeksche Waard. Zaterdag 21 augustus mocht wethouder Paul Boogaard de schitterend gerenoveerde haven aan de Polderdijk in Maasdam officieel openen. Hulde voor het resultaat dat met inzet van veel vrijwilligers tot stand is gekomen aldus wethouder Paul Boogaard.

Ook Bjorn Schultz, voorzitter van Sportvisserij Zuidwest Nederland, was aanwezig. Niet alleen om de geslaagde renovatie te bekijken maar ook uit waardering voor de constructieve manier waarop afgelopen jaar de fusie tussen de hengelsportverenigingen uit Heinenoord, Maasdam, Oud-Beijerland, Puttershoek, Strijen, Mijnsheerenland en Westmaas tot stand is gekomen.
 
Ter gelegenheid van de officiële opening werd ook een koppelviswedstrijd gehouden die een prachtig bedrag opleverde voor het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis.
 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren