De 2e editie van de enige echte scheurkalender van de Hoeksche Waard vanaf 15 oktober te koop

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

Hoeksche Waard – Vanaf vrijdag 15 oktober a.s. is de enige echte scheurkalender van de Hoeksche Waard, Scheuren door de Hoeksche Waard weer te koop. De kalender bleek vorig jaar een groot succes. In recordtijd vloog hij over de toonbank, veel teleurgestelde Hoeksche Waarders ten spijt. Maar niet getreurd want vanaf nu is Scheuren door de Hoeksche Waard 2022 in de hele Hoeksche Waard voorradig. Deze scheurkalender is DE aanrader voor de komende feestdagen want ook al woon je je hele leven in de Hoeksche Waard, met Scheuren door de Hoeksche Waard kom je, op een laagdrempelige manier, leuke, nieuwe en verrassende dingen te weten over je eigen woonomgeving.

Versie 2022; genoeg te ontdekken

Door de vele enthousiaste reacties hebben Helen Schoffelmeer en Marleen van As besloten om weer een Scheuren door de Hoeksche Waard versie voor 2022 te maken. Het was een hele uitdaging om opnieuw 365 dagen te vullen met nieuwe en interessante en veelal duurzame items, maar wederom is gebleken dat er genoeg te ontdekken valt in de Hoeksche Waard. De inhoud is bijzonder geslaagd te noemen mede door de aantrekkelijke vormgeving en illustraties van de hand van Marit van As.

Laat je 365 dagen verrassen

Natuurlijk neemt het mooie landschap van de Hoeksche Waard een belangrijke plek in in de vorm van wandelingen en fietstochten. Ook staan er weer leuke activiteiten en nieuwe adresjes in de scheurkalender. Uiteraard ontbreken de feiten en weetjes over de verschillende dorpen en buurtschappen niet, is er op een creatieve wijze aan de inwendige mens gedacht en kunstzinnige types komen ook aan hun trekken. Ervaar het zelf en laat je 365 dagen verrassen!

Verkooppunten

Met lokale verkooppunten willen de initiatiefnemers de middenstand steunen: Oud-Beijerland: Bruna, Waar, Meiden van de Keuken, Duifhuizen Boeken en Muziek /  Numansdorp: Boekhandel Edel, Soof / Strijen: Boekhandel Schouten, Inrichterij van Toen / Nieuw-Beijerland: L!n Bloemen / Zuid-Beijerland: Konijnendijk Mode / Maasdam: Natuurlijk bij Ton / Westmaas: Margot Bloemen / Puttershoek: Boekhandel Bij-Arie / ‘s-Gravendeel: Voorwinden Mode Mall / Piershil: Spar Heikoop. Verkoopprijs: €17,50


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren