Heinenoord ook tegen Nieuw-Lekkerland onderuit

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

In zijn voorbeschouwing schreef Jan de Vos, dat de Noord altijd een ploeg is, waar je rekening mee moet houden. Dat Heinenoord voor de Lekkerlanders een lastige tegenstander is, blijkt wel uit het feit dat van de laatste acht competitiewedstrijden er maar liefst zes verloren  gingen en tweemaal werd gelijk gespeeld. Dat was in het verleden.

Het heden is, dat de problemen voor coach Joop Hiele zich alleen maar opstapelen door het aantal blessures en afwezigen. Op dinsdag 6 juli speelde Ramon Salas zijn afscheidswedstrijd tegen Excelsior en besloot in het tweede elftal te gaan spelen, dit tot grote vreugde van trainer Remi Spier. Deze week moest Joop een beroep op hem doen en hij speelde tegen Nieuw-Lekkerland als vanouds, of hij niet weg was geweest en zal de komende tijd hopelijk nog beschikbaar blijven.

Een meevaller was, dat deze week de selectie werd uitgebreid door de komst van Donny Navajas, die een paar jaar geleden was gesopt bij Scheveningen en weer de kriebels kreeg en nu zijn debuut maakte. Aan de andere kant een tegenvaller , dat Anthal  v.d.Berg tijdens de warming-up moest afhaken werd vervangen door Jelle v.d. Starre. Vervolgens was er een arbitraal trio aangesteld, terwijl afgelopen donderdag bleek , dat de beide assistenten waren afgehaakt en ook vaste assistent Arie Kalkman niet beschikbaar was.

Goede raad is duur, dus werd de beslissing genomen Mitch Fransen de vlag te overhandigen. Echter voor EEN helft, want ondanks dat hij wacht opgeroepen te worden voor een operatie, mag hij wel sporten en moest de tweede helft invallen voor aanvoerder Toine v.d. Berg. Gevolg, dat voorzitter Arie v.d. Berg in het tweede bedrijf optrad als assistent scheidsrechter en na afloop de complimenten mocht ontvangen van scheidsrechter Jesse Knetsch uit Amersfoort voor zijn uitvoering.

De eerste helft begon met een fel aanvallende thuisploeg, waarbij Davy Kaptein al meteen handelend moest optreden tegen de doorgebroken William Darjij. De grote kans Nieuw-Lekkerland op voorsprong te zetten  was voor Felimo Jardim, die vrij voor doelman Marvin van Tienen de bal voor het intikken had uit een voorzet van Damien Muller, maar tot grote opluchting volkomen over de bal heen maaide. Even later een enorme kans voor Sergio van Axeldongen wat achteraf buitenspel bleek te zijn.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren