SSS verslaat Kogelvangers met ruime cijfers

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Daan Sibrijns in actie - Foto SSS Klaaswaal

Klaaswaal – Zaterdag 29 januari stond er een oefenwedstrijd tegen Kogelvangers op het programma. Kogelvangers komt net als SSS uit in de 3e klasse, maar dan in de regio Brabant. Zij bezetten daar de 5e plaats in de rangschikking. Na een aantal wedstijden zonder publiek mochten er weer toeschouwers aanwezig zijn.Met een complete selectie is het aantal wissels groot en zal iedereen speeltijd krijgen.

 Al in de eerste minuut is het raak als Ryan Richard een voorzet vrij kan inkoppen. In de verdere 1e helft zijn er nog aantal kansen voor Kogelvangers maar de meeste  kansen zijn voor SSS,  gescoord wordt er echter niet meer.  Direct aan het begin van de 2e helft is het Frank van der Linden die de bal met een sliding in het doel van Kogelvangers weet te krijgen: 2-0. Even later een klein gebrek aan concentratie bij SSS en het is 2-1. Al snel wordt het verschil weer op 2 gebracht als Dennis den Haan een strafschop, gegeven na een overtreding op Edison Warner, feilloos de kruising in jaagt: 3-1. Een cadeautje van Kogelvangers dat dankbaar uitgepakt wordt door Dennis den Haan zorgt voor de 4-1. Het slotakkoord van deze middag is voor Frank van der Linden die de eindstand op 5-1 bepaalt.

Trainer Henk Dirven zal met het resultaat niet ontevreden zijn in de aanloop van de hervatting van de competitie.

Volgende week de laatste test voordat op 12 februari de topper in de competitie tegen Nieuwerkerk op het programma staat. En die laatste test is tegen buurman NSVV dat uitkomt in de 2e klasse, aftrap om 14.30 uur in Numansdorp.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren