SSS wint van VVOR

Foto SSS

Klaaswaal – Zaterdag 5 maart trad SSS thuis aan tegen VVOR op een zonovergoten sportpark aan de Jaap Kosterstraat.Bij SSS zijn Frank van der Linden en Roy van Raam geblesseerd. Ryan Richard keerde terug in de basis elf en deed het uitstekend.

Al in de 3e minuut is het een dieptepass vanuit middenveld die zorgt dat Mark de Bie alleen op de keeper afgaat en alleen onreglementair gestopt kan worden. Waar iedereen denkt aan een strafschop en een rode kaart besluit de scheidsrechter de bal net buiten het strafschopgebied te leggen en het met een gele kaart af te doen. De vrije trap levert helaas geen doelpunt op.

Even later weer een prima kans voor SSS maar de kopbal van Tim van Zetten wordt nog net gered door de keeper.

Na iets minder dan een half uur is het dan toch raak als een schot van Tim van Zetten nog van richting veranderd en hierdoor de keeper kansloos is: 1-0.

SSS gaat door en niet veel later heeft de keeper van VVOR eerst nog een antwoord op een schot van SSS maar met die redding tikt hij de bal voor de voeten van Mark de Bie en die zet SSS op een 2-0 voorsprong. Met deze stand gaan beide teams de rust in. In de 2e helft is het spel van SSS een stuk minder, maar  desondanks weet VVOR niet echt een kans te creëren. Keeper Guus Tieleman beleefde dan ook vrij rustige middag.

Een kleine onachtzaamheid achterin bij SSS zorgt ervoor dat VVOR zo’n 20 minuten voor tijd terugkomt in de wedstrijd: 2-1. Een slotoffensief van VVOR levert geen doelpunt meer op mede door goed verdedigingswerk van de SSS defensie. De 3 punten bleven als gevolg hiervan op Klaaswaal. Na deze uitslag is SSS koploper Nieuwerkerk tot op 1 punt genaderd. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat Nieuwerkerk nog wel twee wedstrijden tegoed heeft.

Na vorige week al te hebben gedebuteerd in competitieverband voor SSS kreeg Antonie Robalo Monteiro vandaag weer minuten om aan het grote werk te proeven.

Volgende week staat er voor SSS een uitwedstrijd tegen BZC/Zuiderpark op het programma. Deze wedstrijd begint om 15.00 uur.