Volg hier vanavond live het groot verkiezingsdebat in de Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Op donderdag 10 maart is vanaf 19.30 uur in de aula van het Hoeksch Lyceum in Oud-Beijerland het grote verkiezingsdebat. De inwoners van de Hoeksche Waard mogen een week later naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen en kunnen hun stem uitbrengen op 12 deelnemende partijen.

In het debat gaan afgevaardigden van alle partijen met elkaar in discussie over diverse thema’s die spelen op het eiland. Ook vanuit de huiskamer kunt u het debat volgen via deze livestreamverbinding. Ook worden er opnamen gemaakt en kunnen geïnteresseerden op onze website per thema korte videofragmenten terugkijken. In het debat passeren binnen een negental thema’s diverse onderwerpen de revue. Mobiliteit, economie, leefbaarheid, duurzaamheid, toerisme, sport, cultuur en zorg & welzijn staan op de agenda. Ook wordt gesproken over de wijze van besturen en de financiële consequenties van de keuzes die gemaakt worden.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren