Derde zege op een rij voor Goudswaardse Boys

1 Min Read
Foto en verslag Sander Schilperoort

Goudswaard – Afgelopen zaterdag boekte Goudswaardse Boys alweer de derde zege op rij en draait zodoende goed mee in de top van de derde periode. Aangezien er vrijdag 6 mei j.l. door zowel de leden van Piershil als van Goudswaardse Boys unaniem besloten is tot een samenwerkingsverband met in de nabije toekomst een fusie, wordt dit jubileumjaar (18 juni 1932) wellicht nog een feestelijk slotjaar.

Gedurende de eerste helft viel er op sportpark “de Koorenaar” weinig te beleven. Beide ploegen leken te genieten van de aangename weersomstandigheden.

Na de thee waren de bezoekers uit Spijkenisseaanvankelijk de bovenliggende partij. Na een kwartier ontsnapte de ploeg van trainer Leo Tol aan een achterstand toen Satish Bhugwansingh zijn inzet via de paal naast zag gaan. Het was voornamelijk aan keeper Bryan Huijzers te danken dat de Boys in deze periode achterin de nul hielden. Pas toen Jacco Vink in minuut 75 een in eerste instantie door SCO ’63-doelman Marco van Ooijen gepareerd schot van Robin Verhoeven tussen de palen schoot, begon het enigszins te draaien bij de thuisclub en werd de nipte 1-0 voorsprong over de streep getrokken.