Strijen verliest van Sparta ( AV )

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Strijen – Door geconcentreerd te verdedigen kon de Strijense Technische Unie equipe tot aan de rust Sparta van scoren afhouden, maar had hierbij wel de hulp van de lat nodig op een afstandskogel van Robin van der Sman en een flitsende redding van keeper Thijs Roobol toen spits Jordy de Swart vrij voor hem opdook.

Maar Sparta bouwde wel een overwicht op en dit resulteerde in de 53e minuut in de openingstreffer: na een voorzet van Robin van der Sman kroop de slimme spits Jordy de Zwart voor Sam van Duuren en tikte de bal simpel binnen. Strijen kon daar nauwelijks iets tegenover stellen, hoewel Desi Sanderse keeper Daniel van der Knijff bijna verraste, maar het slotwoord was weer aan Jordy de Zwart, die in de 89e minuut de 0-2 simpel binnentikte.

 

Doordat de concurrenten ook verloren blijft de situatie onderin hetzelfde maar a.s. dinsdag kan Strijen een belangrijke slag slaan. Om 20.00 uur spelen zij de kraker tegen Deltasport in Vlaardingen ,waarna in de komende weken Deltasport nog aan moet treden tegen Charlois en Rozenburg.  A.s. zaterdag komt het op de 2e plaats staande DCV op bezoek aan de Strijense Sportlaan.  


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren