Schoolvoetbalteam Het Driespan 2e van Nederland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto het Driespan
Op vrijdag 17 juni werd de landelijke schoolvoetbalfinale van de KNVB georganiseerd. Het jongensteam van groep 6 van obs Het Driespan uit Puttershoek werd hierbij tweede van Nederland.

In de vroege ochtend vertrok de spelersbus met het voetbalteam vanuit Puttershoek naar Zeist. Op de velden van de KNVB campus opende Louis van Gaal de finaledag. Alle teams kregen de gelegenheid met hem op de foto te gaan.Daarna hebben de spelers uit groep 6 van het schoolvoetbalteam onder leiding van hun coaches het beste uit zichzelf gehaald.
 
Toeschouwers en supporters waren meegereisd om alle wedstrijden van dichtbij te kunnen bekijken en om het team aan te moedigen.De eerste wedstrijden won het team dan ook achter elkaar met een regen aan doelpunten. De laatste twee wedstrijden kwamen er net wat meer doelpunten tegen.
 
De hitte liet de spelers niet uit het veld slaan.Er werd goed en sportief gevoetbald. Dit bezorgde het schoolvoetbalteam van groep 6 een goed eindresultaat in deze landelijke finale. Bij de officiële huldiging mocht het team van Het Driespan dan ook de tweede prijs in ontvangst nemen.
 

“Het was een warme, spannende dag met een fantastisch resultaat. De voetballers hebben het geweldig gedaan! Van harte gefeliciteerd, toppers!”

Foto het Driespan

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren