Veel vraag naar startbewijzen eerste editie Wandel Feest Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Op zaterdag 17 september 2022 vindt de eerste editie plaats van Wandel Feest Hoeksche Waard. Vanuit Puttershoek laten de routes de deelnemers al het moois zien van de Hoeksche Waard. Een maand nadat de inschrijving is geopend, zijn al zoveel startbewijzen verkocht dat de organisatie extra startmogelijkheden aan het programma heeft toegevoegd.

Al meerdere startwaves uitverkocht

Voor de eerste editie van Wandel Feest Hoeksche Waard zijn een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar. “We willen onze deelnemers voldoende ruimte bieden om te genieten van het moois op de route”, aldus Kjeld van Dijk, namens de organisatie “Daarom werken we op 17 september met startwaves waarin ruimte is voor een beperkt aantal wandelaars.” Ieder kwartier tussen 08:30 en 11:00 uur vertrekt er een startwave. Een maand geleden opende de inschrijving, nu al zijn vijf van de zeven beschikbare starttijden uitverkocht. Om aan de grote vraag tegemoet te komen, zijn er daarom vandaag vier extra startmogelijkheden toegevoegd aan het programma. Via de website www.wandelfeesthw.nl zijn startbewijzen voor deze laatste startwaves aan te schaffen.

 

Finish feest met optreden van Mot Wat

De deelnemers kunnen op 17 september een compleet verzorgde wandeldag verwachten. Zo ontvangt iedereen voor de start naast een stempelkaart een goed gevulde goodiebag. Zowel de 12,5 km als de 25 km route starten en finishen bij de Kees Verkerkbaan in Puttershoek. Onderweg voert het parcours door bijzondere locaties. Afgelopen weken maakte de organisatie bekend dat de Poldersche Molen en de koeienstallen van Hoeksche Zuivel en Hoeksch Vlees onderdeel zijn van de route, de komende weken worden meer locaties bekend gemaakt. Na 12,5 of 25 km wandelen ontvangen de deelnemers een aandenken en is er een finish feest met live muziek van de Hoeksche Waardse bluesband Mot Wat.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren