Hoeksche Waard runners haalt ruim 98 duizend euro op voor de Roparun

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Ons team vertrok vrijdag 3 juni naar Twente om de andere dag vanaf de luchtmachtbasis de Roparun binnen Nederland af te leggen. We kozen de zuidelijke route over 530 km naar Rotterdam en door de Hoeksche Waard.


Op zaterdag 4 juni om 14 uur vertrokken we met warm zomerweer door Twente, Achterhoek, Noord Limburg en Brabant.  Een nieuwe en vaak fraaie route met veel aandacht in een groot aantal dorpen. Helaas veranderde op zondag het weer en  gingen we een periode van circa 8 of 9 uur door met constant fikse regen.
Betekende dat iedereen doorweekt was en ook de laatste dag bleef het niet droog, alleen waren het buien en ook wat zon. Uiteraard in de Hoeksche Waard weer veel belangstelling; maar helaas was de finish op de Coolsingel weer een nat en kil gebeuren.
Wel kwamen alle teamleden ongeschonden weer aan; alleen moesten we een volgbus met pech achterlaten.

Na afloop kunnen we met de nodige voldoening en trots een topbedrag van ruim € 98.500 overmaken. Daarmee komt het teamtotaal in 25 jaar op ruim 2 miljoen euro!

Dit geweldige bedrag is mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers die het gehele jaar bereid zijn geweest om acties te voeren en de sponsoren die met geld en andere middelen ons team hebben gesteund.

Daarvoor onze geweldige waardering en dank; en hopen ook weer komende tijd op jullie te kunnen rekenen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren