6 dodelijke slachtoffers en 7 gewonden bij het ongeval in Nieuw-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Hulpverleners aan Zuidzijdsedijk in Nieuw-Beijerland .- Foto Rik Bos

Rond 18:05 uur vond zaterdagavond 27 augustus in Zuidzijde (Nieuw-Beijerland, kruising Langeweg-Zuidzijdsedijk) een groot ongeval plaats. Een vrachtwagen is op een buurtbarbecue ingereden. Daarbij zijn 6 dodelijke slachtoffers (Het gaat om een 50-jarige man uit Nieuw-Beijerland, een 32-jarige vrouw uit Oud-Beijerland, een 75-jarige vrouw uit Nieuw-Beijerland, een 41-jarige man uit Goudswaard, een 28-jarige vrouw uit Goudswaard en een 62-jarige man uit Nieuw-Beijerland ) en meerdere gewonden gevallen waarvan er 7 in het ziekenhuis liggen waarvan 1 zwaar gewond. De vrachtwagenchauffeur is aangehouden, tijdens het incident was de chauffeur niet onder invloed van alcohol liet de Politie op zondag weten.

Burgemeester Aptroot uit zijn medeleven: “Een onvoorstelbaar drama voor buurtschap Zuidzijde, Nieuw-Beijerland. Veel verdriet, onbegrip, ongeloof. Ik leef intens mee en ben ook vandaag in nauw contact met betrokkenen en hulpverleners.”

Met vragen over het incident kunt u bellen naar de Gemeente Hoeksche Waard 0800 – 647 36 47 of 14 0186. De medewerkers kunnen in verband met privacy geen informatie geven over slachtoffers. Naaste familie is geïnformeerd.

Lees ook: Update: Vrachtwagen van dijk gereden in Nieuw-Beijerland meerdere gewonden en doden


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren