Herdenkingsbijeenkomst betrokkenen Zuidzijde

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto PR

Op woensdag 7 september om 19.30 uur organiseert de gemeente Hoeksche Waard een herdenkingsbijeenkomst in gebouw De Poort in Oud-Beijerland, Polderlaan 1. Deze bijeenkomst is in principe bedoeld voor nabestaanden, direct betrokkenen, overige leden van de ijsclub, de inwoners van Zuidzijde en hulpverleners.

Zij ontvangen aanstaande maandag een persoonlijke uitnodiging hiervoor. De gemeente Hoeksche Waard is nog volop bezig met de voorbereidingen en nog niet alles is bekend. De media zijn tijdens de bijeenkomst niet welkom. De bijeenkomst wordt wel uitgezonden via een livestream, zodat iedereen die meeleeft vanuit huis kan meekijken. In de uitnodiging van maandag geeft de gemeente verdere informatie. Ook plaatsen ze dan een update op de live blog.

Aangepaste vlaginstructie
In verband met deze herdenkingsbijeenkomst is de vlaginstructie gewijzigd. De vlag hangt tot en met woensdag 7 september halfstok bij de gemeentehuizen in Maasdam en Oud-Beijerland. Op donderdag vlaggen we niet en vanaf vrijdag hangt de vlag weer in top. Iedereen mag zich hierbij aansluiten.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren