Expositie Cees Korpershoek in Het Numans-Dorps-huis.

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
1 van de werken van Cees - Foto PR

Numansdorp – Cees Korpershoek is de eerste exposant van Het Numans-Dorps-huis.

Cees is geboren te Oud-Beijerland op 7 juli 1942.Hij heeft na de H.B.S. gestudeerd bij de Academie van Beeldende Kunsten te Rotterdam en is daar cum laude afgestudeerd.

Daarna is hij artdirector/creatief directeur geworden bij diverse communicatiebureaus. Hij is ook docent conceptontwikkeling geweest bij de Willem de Kooning Academie te Rotterdam.

Cees geniet van zijn pensioen, woont en werkt nog steeds in Maasdam. Zijn schilderijen zijn  te omschrijven als: soms modern realistisch dan weer modern expressionistisch. “Ik blijf zoeken. Door mijn werk in toegepaste communicatie ben ik veel spontaniteit kwijt geraakt. Misschien ben ik wel op weg naar de oorspronkelijke spontaniteit”aldus Cees.

Zijn werk is te bewonderen vanaf 19 september voor 2 of 3 maanden tijdens de openingstijden van het dorpshuis .  Voor informatie, bezoek de website www.numansdorpshuis.nl  en overige mediakanalen.

Het Numans-Dorps-huis, Buttervliet 1 3281LK Numansdorp 0186-685729


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren