Leerlingen IKC ‘t Kraaienest in Piershil bouwen er op los

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto: IKC ‘t Kraaienest in Piershil

Piershil – Wie maandagochtend het schoolplein van IKC ‘t Kraaienest in Piershil op kwam lopen, vroeg zich af wat al die bouwvakkers aan het doen waren. Wie goed keek, zag dat het juf Christel en juf Neeke met hun kinderen waren. Het nieuwe project ‘Bouwen’ werd onder leiding van de juffen van groep 1-2 en 3-4 gestart op het schoolplein. Alle kinderen werden in hesjes gehesen om veilig het bouwterrein op te gaan. Er werden torens, huizen, flats, gebouwen en heuse dorpen gebouwd!

Op ’t Kraaienest wordt gestreefd naar veel samenhang tussen de verschillende vakgebieden door met projecten te werken. Groep 1 t/m 8 werkt om die reden allemaal vanuit een overkoepelend thema. Bij thematisch werken staan vakken niet op zichzelf, maar zijn ze met elkaar verbonden. In de klassen worden speel- en werkhoeken ingericht om naast vakken als handvaardigheid, tekenen en muziek ook o.a. aan taal- en rekenopdrachten binnen het thema te werken. Zo is leren iedere dag een feestje!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren