Echtpaar Huisman-Bosch uit Heinenoord viert briljanten huwelijk

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Echtpaar Huisman-Bosch uit Heinenoord viert briljanten huwelijk - Foto Gemeente Hoeksche Waard

Heinenoord – Op 3 oktober 2022 was het 65 jaar geleden dat de heer A. (Arie, 88 jaar) Huisman en mevrouw B. (Bastiaantje, 89 jaar) Bosch uit Heinenoord in het huwelijksbootje stapten. Vandaag ging burgemeester Aptroot op bezoek met een mooi boeket om hen namens het gemeentebestuur te feliciteren met hun briljanten huwelijksjubileum.

Arie werd geboren in Rijsoord en verhuisde op 6-jarige leeftijd naar Heinenoord. Hij werkte als lasser en later als chauffeur van de werfwagen op een scheepswerf. Daar leerde hij interieurverzorgsters Bastiaantje en haar vriendin kennen. Af en toe werden de dames door Arie aan het einde van de werkdag opgehaald en weggebracht naar de poort. Zo bloeide er iets moois op tussen Arie en zijn Bastiaantje.

Het stel trouwde in 1957 op de verjaardag van de bruid, die op dat moment in Rotterdam woonde. Samen gingen ze in Heinenoord wonen. Ze kregen 2 dochters en 1 zoon. Het echtpaar heeft inmiddels 6 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen. Ter ere van hun prachtige huwelijksjubileum hebben ze onlangs met de hele familie een gezellig feest gevierd.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren