Meezing concert Shanty Koor Hoeksche Waard in de Open Hof kerk

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto PR

Het Shantykoor De Hoeksche Waard onder leiding van Paula van Wanrooy biedt u de mogelijkheid om mede het repertoire voor het meezingconcert op zaterdagavond 29 oktober aanstaande in De Open Hof Kerk in de Willem van Vlietstraat 2a in Oud-Beijerland te bepalen.

Op de ‘homepage’ van het koor www.shantykoordehoekschewaard.nl kunt u digitaal stemmen op de uit te voeren nummers van die avond. Er zijn vier categorieën te weten: Rotterdamse liedjes, Engelse liedjes, Nederlandse liedjes en Duitse liedjes. Het mag duidelijk zijn dat ze allemaal een link hebben met de vroegere zeevaart! U mag op alle categorieën stemmen en per keuze mag u op meerdere liedjes stemmen. Wat is dan leuker om zelf te ervaren welke liedjes die avond worden gespeeld en gezongen? Kaartjes à 10 euro per stuk kunt u bestellen via de hierboven genoemde website van het koor. Het concert duurt van 20.00 uur tot 22.30 uur en de zaal gaat open vanaf 19.30 uur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren