Het Driespan zwaait meester Harry uit

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto het Driespan

Na ruim 40 jaar in het onderwijs werkzaam te zijn geweest, waarvan meer dan 20 jaar op Het Driespan in Puttershoek, hebben collega’s en de kinderen van Het Driespan maandag op grootse wijze afscheid genomen van meester Harry Visser.

Meester Harry werd thuis verrast door een grote tractor met een speciale, feestelijk, versierde ereplaats voorop. Na een rit met de tractor van huis naar school werd hij welkom geheten door alle kinderen die als een erehaag voor hun meester opgesteld stonden.

De kinderen van groep 8 verrasten de meester vervolgens met een Open podium, iets wat de meester in zijn lange loopbaan veelvuldig zelf organiseerde. Er was uiteraard een prachtige plek voor meester Harry gereserveerd, zodat hij alle optredens goed kon bewonderen. Er waren veel verschillende optredens, maar of het nu ging om zang, dans of toneelspel… ze hadden allemaal iets met meester Harry te maken. 

Toen was het tijd voor het echte afscheid van de kinderen onder de klanken van “You’ll never walk alone” zwaaiden alle kinderen en collega’s de meester uit.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren