Twee prachtige cheques voor Hospice Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Astrid Tuk - Sinnema overhandigde de cheque - Foto PR

Op een prachtige najaarsdag werd de vierde J&A Sinnema Run-Bike-Marathon, georganiseerd door Atletiek Vereniging Spirit uit Oud-Beijerland. Zo’n 50 teams à 4 mensen namen deel aan de marathon op zondag 25 september. De ‘Witte Kenianen’ uit Strijen eindigden in een tijd van 02.32.14 uur en lieten daarmee de bijna 200 andere deelnemers achter zich.

Zowel Ed Becude van de taakgroep wegwedstrijden hardlopen van Spirit als Astrid Sinnema van Netwerk ViZi waren blij verrast door de fijne aanmoedigingen door medewerkers bij Hospice Hoeksche Waard tijdens de marathon. “Wij hadden de Hospice al vooraf aangemerkt als Goed Doel voor de opbrengst van deze wedstrijd” vertelde Ed “we zochten een doel met een grote gunfactor waar veel inwoners van de Hoeksche Waard een grote betrokkenheid bij voelen.”

Ed Becude en Astrid Sinnema kwamen op 14 oktober twee prachtige cheques overhandigen bij Hospice Hoeksche Waard Zorg. Atletiek Vereniging Spirit stelde een deel van het inschrijfgeld en een bedrag dat teams extra schenken ten behoeve van de hospice. Dit jaar haalde Netwerk ViZi (Netwerk voor zakelijke en persoonlijke ontwikkeling voor vrouwelijke professionals) nog een extra mooi bedrag op met een apart initiatief. Astrid: “Wij willen met onze vrouwen netwerk club elke jaar een goed doel ondersteunen. Als Vizi dames deden we met een team mee aan de Run-Bike marathon, maar daarnaast wilden we iets extra’s organiseren om extra geld voor de hospice op te halen. Netwerk Vizi organiseerde op 11 september een lunch tijdens een sloepentocht op de Bergse Plassen in Rotterdam waar 27 personen aan deelnamen. Astrid: “De lunch kostte € 42,19 en een halve cent, precies de afstand van de marathon. De dames hebben zelf de lunch voorbereid.”

Het spreekt voor zich dat Hospice Hoeksche Waard Zorg blij is met deze mooie cheques, zeker nu de uitbreiding van 4 naar 9 hospice kamers in uitvoering is.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren