Bloemen en bonbons voor 101-jarige mevrouw Van der Zijl-de Wit

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto: Heijblom Fotografie

Vandaag viert mevrouw Juanita Van der Zijl-de Wit uit Oud-Beijerland haar 101e verjaardag. Locoburgemeester Paul Boogaard feliciteerde haar vandaag namens het gemeentebestuur met een mooi boeket bloemen en bonbons.

De wieg van mevrouw Van der Zijl-de Wit stond in Diever (Drenthe). Ze verhuisde op 2-jarige leeftijd met haar vader, die veearts was, naar Curaçao. In 1940 trouwde ze en daarna bracht ze de oorlogsjaren door in Nederland. Mevrouw woonde tijdens haar lange leven in onder andere Voorburg, IJmuiden, Zandvoort, Alkmaar en Rotterdam. Inmiddels woont ze alweer 48 jaar in Oud-Beijerland.

Nog steeds zelfstandig wonend
De 101-jarige is haar hele leven erg sportief geweest. Ze bridget nog steeds heel graag. Daarnaast zijn puzzelen en op de iPad dingen doen favoriete bezigheden. Mevrouw is erg dankbaar dat ze ondanks haar hoge leeftijd, met wat hulp, nog steeds zelfstandig woont. Ze heeft nog 1 dochter, een schoonzoon, een schoondochter, 6 kleinkinderen en 8 achterkleinkinderen.

Mevrouw Van der Zijl-de Wit viert haar verjaardag tijdens een gezellig etentje met haar familie.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren