Gastspreker Richard Hattink op Natuurbegraafplaats Zomerlanden: kinderen, verlies en rouw

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Oud Hoeksche Waarder Richard Hattink - Foto PR

Rouw- en uitvaartspecialist Richard Hattink is woensdagavond 26 oktober te gast als spreker op Natuurbegraafplaats Zomerlanden. Hattink heeft voor zijn werk dagelijks te maken met dood en verlies. Op 26 oktober geeft hij een lezing in het ontvangsthuis van de natuurbegraafplaats. Op deze informatieavond doet hij verslag van zijn dagelijkse werk en geeft hij adviezen om het mogelijk te maken met jonge kinderen spelenderwijs een benadering te vinden voor de thema’s zoals verlies en dood. Op woensdag 26 oktober om 19.30 uur bent u van harte welkom in het ontvangsthuis van Natuurbegraafplaats Zomerlanden om zijn lezing bij te wonen. Toegang hiervoor is gratis.

Een plek van verbinding

Het team van Natuurbegraafplaats Zomerlanden heeft vorig jaar een sfeervolle ceremonieruimte in gebruik genomen die veelvuldig gebruikt wordt voor uitvaartceremonies. Vanaf april wordt deze ruimte maandelijks ingezet voor diverse activiteiten rondom uitvaart, rouw, maar ook muziek, natuur en duurzaamheid. Om men weer een stukje dichter bij de natuur te brengen, meer kennis te verschaffen omtrent het laatste afscheid en moeilijke onderwerpen bespreekbaar te maken. 

Toegang is gratis

Toegang is gratis, maar aanmelding is verplicht via de website, e-mail of telefoon. Team Zomerlanden verzorgt maandelijks activiteiten, zoals rondleidingen, lezingen, wandelingen en inspiratiedagen. Benieuwd naar de andere evenementen? Houd dan de agenda op de website in de gaten.

Foto PR

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren