Shantykoor Hoeksche Waard doneert fooienpot aan Stichting Droomhuis Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Shantykoor Hoeksche Waard

De stoere zeemannen van het Shantykoor De Hoeksche Waard onder leiding van Paula van Wanrooy dragen het project van de Stichting Droomhuis Hoeksche Waard een warm hart toe. Het project heeft als doel het realiseren van een en warm thuis voor tien jongeren met een verstandelijke beperking, die graag onder begeleiding zelfstandig willen wonen in een kleinschalige woonvoorziening. Er is inmiddels op de locatie Havenstraat in Numansdorp een  plek gevonden waar de tien jongeren in 2025 verwachten te kunnen gaan wonen.

In de Pastorije in Mijnsheerenland waar het Shantykoor wekelijks repeteert staat een fooienpot voor de Stichting Droomhuis Hoeksche Waard. Het wisselgeld dat teruggegeven wordt bij het betalen van een drankje wordt bijna altijd gedoneerd aan de fooienpot. Ria van Steensel en haar man, koorlid Dick van Steensel, zijn de gastvrije beheerders van de Pastorije.

Op dinsdag 18 oktober jongstleden overhandigde Ria de inhoud van de fooienpot, een bedrag van 407,30 euro, aan Lars de Klerk samen met zijn moeder Ida en Niels Boogaard met zijn oma Ria van Steensel. Het is fijn om een bijdrage te kunnen realiseren voor dit mooie project. Voor meer informatie: Stichting Droomhuis Hoeksche Waard telefoonnummer 0186-615138.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren