Cultureel uitje met Welzijn Hoeksche Waard naar Bergen op Zoom

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Markiezenhof in Bergen op Zoom - Foto Pixabay

Welzijn Hoeksche Waard biedt u op woensdag 23 november 2022 van 9.00 tot 17.00 uur weer een gezellig daguitje met de bus aan. Ons laatste uitje dit jaar gaat naar het Markiezenhof in Bergen op Zoom, waar we beginnen met koffie/thee en het speciale gebak van de stad een Bergse bastaard!

Het  Markiezenhof is in de 15de eeuw gebouwd en is het oudste stadspaleis van Nederland met een mooi museum waarin kunst en cultuur samenkomen. Ook is er tijdelijk de unieke expositie ’If clothes could talk’ te zien. Hierna heeft u tijd om op eigen gelegenheid te lunchen en meer van Bergen op Zoom te bekijken, zoals de gevangenpoort en de prachtige Sint Gertrudiskerk. Verder zijn er op en rond de markt talloze gezellige restaurants en heel veel mooie winkels.

De kosten voor deze dagtocht zijn € 28,50 met een museumjaarkaart of vriendenloterijVIPpas. Heeft u geen geen van beiden dan komt daar de entree van het paleis (€ 9,50)  nog bij. De bus, koffie met lekkers bij ontvangst en een afsluitend drankje zitten in de prijs inbegrepen.

De bus vertrekt uiterlijk om 09.00 uur van de Open Hof in Oud-Beijerland

Uw deelname kunt u vóór 14 november doorgeven aan Welzijn Hoeksche Waard via e-mail [email protected] of telefoon:  088-7308900.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren