Hulp bij… Sinterklaassuprises maken

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

Oud-Beijerland – Vind je het ook zo lastig om een surprise te maken en weet je niet hoe je moet beginnen? Wil je dit jaar goed uit de verf komen met iets wat je zelf gemaakt hebt? Wil je een keer iets anders maken dan anders? Kom dan naar het Hoeksch MaakLokaal in de bibliotheek in het Oude Raadhuis. Op 12, 18 en 19 november zijn er inloopmomenten waar hulp en praktische tips gegeven worden voor het maken van een persoonlijke surprise.

Voor sommige mensen kan het maakplezier niet vroeg genoeg beginnen en voor de ander is het een ware nachtmerrie. Voor deze mensen is nu de redding nabij in het Hoeksch MaakLokaal. Er kan gebruik gemaakt worden van de materialen die al in het MaakLokaal aanwezig zijn, zoals verf, gluegun, papier, schoon wegwerpmateriaal etc. Maar ook de 3D-printer voor het printen van kleine objecten, lasersnijder die hout en karton snijdt en de vinylsnijder voor eigengemaakte stickers of logo’s staan tot de beschikking van de maker. 

Er zijn drie inloopmomenten te weten op zaterdag 12 november: 11:00 tot 16:00 uur, vrijdag 18 november: 14:00 tot 16:00 uur en zaterdag 19 november: 11:00 tot 16:00 uur. Voor het gebruik van materialen wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 4,20 (plusabonnement), € 5,10 (basisabonnement) of € 6,- (niet-leden). Je betaalt dit bedrag per surprise. Deze kun je tijdens de verschillende inloopdagen komen maken. Voor grote objecten die op verzoek uit hout uitgesneden worden of met de 3D-printer worden uitgeprint en grote stickers, wordt de kostprijs in rekening gebracht. Deze kun je ter plekke betalen.

Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden. Aanmelden is noodzakelijk, dit kan via de website van de bibliotheek (www.bibliotheekhoekschewaard.nl). De inloopdagen zijn in het Hoeksch MaakLokaal bij de bibliotheek in het Oude Raadhuis, Waterstal 1 in Oud-Beijerland.

Over het Hoeksch MaakLokaal

Het Hoeksch MaakLokaal is een creatieve doe-het-zelf ruimte waar mensen samenkomen om te maken en met en van elkaar te leren. In de context van een Leven Lang Ontwikkelen zijn bibliotheken de aangewezen plek om levenslange nieuwsgierigheid te voeden en de digitale geletterdheid te stimuleren.

 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren