Geslaagde roofvogelshow voor ruim 200 kinderen van Kivido

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Kivido

 Dinsdag 25 oktober heeft Kivido in samenwerking met Roofvogels en Uilen een roofvogelshow voor ruim 200 kinderen van de Kivido vakantie BSO georganiseerd. De roofvogelshow werd georganiseerd op het grasveld achter Boezem & Co in Oud-Beijerland.

Valkenier Tjobbe die de spectaculaire en informatieve show kwam geven, heeft de kinderen kennis laten maken met een Oehoe, Kapgier, Kerkuil, Woestijnbuizerd en een Chiliarend. Tijdens de show vertelde hij de leukste feitjes over de vogels. Ook liet hij onder ander zien dat een Kerkuil geruisloos over je heen kan vliegen, een Oehoe zijn hoofd 180 graden kan draaien en mochten de kinderen een vogel vasthouden. Verder kwam er ter spraken dat het wereldwijd met vele soorten niet zo goed gaat. 

Tijdens de show kwamen het Odensehuis, Gemiva en Pameijer ook een kijkje nemen. Het grasveld stond tot einde van de show helemaal vol. Kortom een leuke en leerzame ochtend voor jong en oud! 

Lijkt het jou leuk om ook eens mee te gaan op een van onze uitstapjes? Wordt dan onze nieuwe collega! Kijk voor vacatures op onze website www.kivido.nl. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren