Zaterdag 12 november benefietconcert ten bate van St. Droomhuis Hoeksche Waard in sporthal Duyvesteyn

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

Op zaterdag 12 november organiseert Stichting Stan Maas & Pr Events voor de tweede maal een benefietconcert in Sporthal Duyvesteyn, Fazant 3 in Maasdam Deze keer is het goede doel Stichting Droomhuis Hoeksche Waard.

Stichting Droomhuis Hoeksche Waard heeft als doel te komen tot een kleinschalig wooninitiatief voor jonge mensen met een verstandelijke beperking in de Hoeksche Waard. Een plek, waar ze vanuit veiligheid kunt groeien. De opbrengst van de entreegelden gaan rechtstreeks naar het goede doel. Drie bands te weten de coverbands Milestone en Hustum, Het Dok en De Drumgabbers, een landelijk bekend dweilorkest, verlenen belangeloos hun medewerking. 

MILESTONE: Alle muzikanten van Milestone zijn door de wol geverfd en kunnen bogen op een hoop ervaring in diverse bands. Het allerbelangrijkste voor iedereen is het plezier in het spelen van de muziek die hen na aan het hart ligt: pop – en rock covers (van stokoud tot recente datum) , countryrock en Americana. 

HUSTUM: Hustum speelt covers, maar heeft een uniek eigen sound. Door het weglaten van een elektrische gitaar en in plaats daarvan gebruik te maken van Ovation semi-akoestische gitaren klinkt alles lekker back to basic, zonder aan kracht in te boeten. Het repertoire van Hustum bestaat uit nummers van onder meer Golden Earring, Rolling Stones, Johnny Cash, The Scene, REM etc. 

HET DOK: Is een Dé Dijk tribute-band en laten het repertoire van de Dijk passeren.

DE DRUMGABBERS: De Drumgabbers uit Delft bestaat uit een veelzijdige groep ervaren muzikanten. Met veel enthousiasme staan de mannen, geheel afgestemd op het event, garant voor een goed stuk muziek en een gezonde dosis humor en gezelligheid.

Het repertoire bestaat uit een afwisselende mix van Nederlandstalige muziek aangevuld met tijdloze nummers, carnavalskrakers, bekende polka’s en enkele opzwepende top 40 nummers. Een avond vol veelzijdige en goede muziek voor maar 15 euro p.p.

Kaarten zijn te koop aan de zaal of via https://www.facebook.com/RadioPresentatorStanMaas Facebookpagina van Stan Maas & PR Events. Aanvang van de avond is 20:00 uur. Inloop: 19:30 uur. Steun het goede doel door massaal naar het concert te komen. Graag tot ziens.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren