Echtpaar De Graaf uit Puttershoek 60 jaar getrouwd

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Felicitaties voor diamanten echtpaar De Graaf uit Puttershoek - Foto Casper Streefkerk / Casper Digital

Op dinsdag 1 november waren meneer A. de Graaf (82) en mevrouw J. de Graaf-Jelsma (81) 60 jaar getrouwd. Wethouder Paul Boogaard feliciteerde ze vanochtend namens het gemeentebestuur met hun diamanten huwelijk. Voor deze speciale gelegenheid had hij een mooi boeket bloemen meegenomen.

Toon (geboren in Maasdam) en Jitske (geboren in Friesland) hebben elkaar leren kennen in Maasdam. Jitske was 12 jaar toen ze met haar ouders en 2 zusjes naar de Hoeksche Waard verhuisde. Toon kreeg een oogje op haar toen ze bij de majorettes van muziekvereniging Wilhelmina zat.

Het echtpaar heeft altijd in Maasdam gewoond. Vanaf hun huwelijk woonden ze in de Van der Doeslaan, en in 2015 zijn ze verhuisd naar de Julianastraat in Puttershoek. Ze hebben 2 kinderen (zoon en dochter) en 3 kleinkinderen.

Regelmatig op de fiets
Bij mooi weer zitten meneer en mevrouw De Graaf regelmatig op de fiets om lekker door de Hoeksche Waard te fietsen. Onderweg zijn ze altijd in voor een bakje koffie en iets lekkers. Ook vinden ze het allebei leuk om spelletje te spelen op de IPad. Ze hebben jaren gewandeld, onder andere de 4Daagse in Nijmegen, maar een aantal jaren geleden zijn ze daarmee gestopt.

Volgens Toon en Jitske is het geheim van een goed huwelijk – al klinkt dat misschien heel cliché – een basis van respect, elkaar de ruimte geven om zowel samen als apart leuke dingen te doen, en altijd de humor erin houden.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren