Speelgoedbeurs en winterfair in het Numans-Dorps-huis

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

De decembermaand komt er weer aan…wat kan ik nu weer eens verzinnen als kleinigheidje of origineel cadeautje. Nou, Het Numans-Dorps-huis heeft de oplossing. We gaan 2 gelegenheden aanbieden voor dit (luxe)probleem.

SPEELGOEDBEURS 25 november

Op vrijdag 25 november organiseren wij een SPEELGOEDBEURS van 19.00-22.00 uur in de foyer van ons HUIS, Buttervliet 1 in Numansdorp.

Je kan een tafel  huren voor € 5 en jouw overbodige speelgoed verkopen. Wel graag spulletjes die er nog goed uitzien, niet stuk zijn. Duurzaam, circulair en passend in onze huidige tijden.

Je kunt je tafel zo mooi mogelijk etaleren als je zelf wilt.  Je bepaalt zelf de prijs.

Kijk even op onze site www.numansdorpshuis.nl om je aan te melden of bel gewoon ons HUIS 0186-685729). Dan zorgen wij voor een standplaats. Het is de bedoeling dat je een half uur van tevoren aanwezig bent, dus om 18.30 uur. De bezoekers worden om 19.00 uur verwacht.

WINTERFAIR 2 december

Op initiatief van iemand uit Numansdorp organiseren we op vrijdag 2 december van 16.00-22.00 uur een WINTERFAIR in Het Numans-Dorps-huis, Buttervliet 1 in Numansdorp.

Standhouders verkopen dan hun zelfgemaakte originele producten. Ook hier weer de oplossing om een leuk cadeautje op de kop te tikken.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren