Mingle the Single organiseert Blind Daten & Eten op 9 december in Barendrecht

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Op vrijdagavond 9 december vanaf 17.30 uur organiseert Mingle the Single ‘Blind Daten & Eten’ bij SPRUIT eten & drinken in Barendrecht. Singles van alle leeftijden kunnen zich opgeven om gematcht te worden. En wie weet hebben ze die avond wel een Blind Date (een blind date is een afspraakje tussen twee mensen die elkaar nog niet gezien hebben).

Ken je het TV-programma ‘First Dates’ wat elke doordeweekse avond te zien is op BNN Vara? Singles kunnen zich opgeven om gekoppeld te worden voor een blind date. Hier zijn natuurlijk camera’s en regiemensen bij aanwezig. Op 9 december zit het restaurant in Barendrecht vol vrijgezellen die misschien wel eens goed bij elkaar zouden passen, maar dan zónder camera’s.

“De afgelopen 3 jaar, sinds de start van Mingle the Single, hebben we al vele singles voorbij zien komen en leren kennen. En dat niet alleen, we hebben ook al meerdere keren de liefde zien opbloeien tussen onze deelnemers. We denken daarom goede matches te kunnen maken, omdat we regelmatig zien welke personen elkaar wel of niet leuk vinden en wat wel of niet werkt.” zegt Natascha de Ruiter van Mingle the Single.

Aanmelden?

Aanmelden om gematcht te worden is gratis en kan via www.minglethesingle.nl/aanmelden

Daar staat een vragenlijst die is samengesteld om de singles zo goed mogelijk te kunnen matchen. Wanneer men iemand anders hiervoor wil opgeven, dan mag dat, maar alleen als die ander daarvan op de hoogte is.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren