Gevoelige nederlaag voor Fortuna Bequick

1 Min Read
Foto Sander Schilperoort

Afgelopen zaterdag liepen de voetballers uit Piershil en Goudswaard tegen een weliswaar geflatteerde, maar daarom niet minder gevoelige, nederlaag aan.

Halverwege de eerste helft had een ruime voorsprong voor de fusieclub zeker niet misstaan. Enorme kansen voor Jacco Vink en Nick van Prooijen en wat mindere voor Roy van Taanom en Thomas van Peperstraten werden niet benut of verijdeld door een excellerende Abbenbroek-doelman Dennis Vermeer. Aan de overzijde moest doelman Bryan Huijzers na een kwartier gestrekt bij een inzet van Cees-Jan Nobel, maar werd in de 22ste en 24ste minuut alsnog gepasseerd door Randy de Macker: 2-0. Die tegenslag kwamen de mannen van trainer Jeroen van der Horst niet meer te boven.

In de eerste de beste minuut van de tweede helft ontsnapte Abbenbroek aan de aansluitingstreffer toen Jacco Vink na een voorzet van Roy van Taanom tegen de lat kopte. De fysiek sterke thuisclub kwam daarna niet echt meer in de problemen en vergrootte de voorsprong een kwartier voor tijd tot 3-0 door Yunus San. In de slotfase incasseerden de aangeslagen bezoekers ook nog de 4-0 dankzij de derde treffer van Randy de Macker.