Maaike Klaassen uit Klaaswaal 2e dan judo na spetterend examen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Maaike Klaassen 2e dan judo na spetterend examen - Foto Randori

Op zaterdag 5 november is Maaike Klaassen uit Klaaswaal geslaagd voor haar zwarte band 2e dan judo. Het examen werd, vanwege deze hoge graad, niet afgenomen door haar eigen club Randori, maar door een comité van de Judo Bond Nederland. Vanzelfsprekend werd zij aangemoedigd door familie, vrienden en collega-trainers van Randori.

Maaike liet een spetterend examen zien, met dank aan haar onvermoeibare uke (judopartner) Corianne Kleijbeuker, waarmee ze hier ontelbare uren voor trainde. Extra bijzonder is dat Maaike pas een jaar geleden haar zwarte band 1edan behaalde. De meeste judoka’s wachten na zo’n prestatie even, voordat ze aan de uitdaging van het 2e dan examen gaan beginnen. Maar Maaike ging onvermoeibaar door met trainen, zodat ze nu deze tweede fantastische prestatie op haar naam kan zetten.

De club is enorm trots zo’n kanjer in haar geledingen te hebben! A.s. donderdag wordt de nieuwe band (met Maaike erin) uitgebreid ingegooid.

De zwarte band behalen is de droom van iedereen die met judo start. Ook interesse om te ervaren hoe leuk judo is? Of je nu een ‘herintreder’ bent of nieuweling, kom gewoon een keer een gratis proefles meedoen in de dojo van Randori in Klaaswaal! Voor meer informatie kun je kijken op www.randori.nl of een mailtje sturen naar [email protected].


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren