Opnames Omroep Zeeland en Watersnoodmuseum ‘ik ben van 53’ in het Numans-Dorps-huis

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Watersnood in Numansdorp in 1953 - Foto Foto: Kees Veld

Omroep Zeeland komt, in opdracht van het Watersnoodmuseum, in Het Numans-Dorps-huis  opnames maken. Dit is voor hun project ter gelegenheid van de 70-jarige herdenking van de Watersnood van 1953. Immers, er is ook in de Hoeksche Waard, Zuid-Holland veel gebeurd tijdens die rampnacht van 31 januari op 1 februari.

Oproep

Op 9 november a.s. vanaf 8.30 uur kunt u in Het Numans-Dorps-huis terecht om uw eigen verhaal te vertellen. U kunt vrij inlopen.

U kunt uw verhaal vertellen voor de camera. Alle verdrietige én mooie ervaringen van die avond, nacht en erna horen we graag. Er wordt een reportage gemaakt van 7 afleveringen, die wekelijks zullen worden uitgezonden door Omroep Zeeland, zo naar de herdenking toe op 1 februari 2023.

Of wellicht heeft u nog een aandenken dat als geschenk in het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk zou kunnen staan.Doet u alstublieft mee aan deze mooie vorm. Verhalen dienen verteld te blijven worden …


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren