RoWie Zorg begeleidt kinderen en (jong) volwassenen in de Hoeksche Waard met een verstandelijke beperking

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto PR

Bij RoWie-Zorg begeleiden we kinderen en (jong) volwassenen met een verstandelijke beperking in de gemeente Hoeksche Waard en omstreken. RoWie-Zorg is opgezet in 2017 door Robert Grootenboer en Wieneke van Beek (RoWie). Beiden al ruim 15 jaar werkzaam in de branche. Sinds 2017 bieden we dagelijks leuke begeleiding aan vanuit ons eigen huis in Oud-Beijerland. Het unieke aan ons is de kleinschaligheid waarmee persoonlijke en doelgerichte begeleiding écht mogelijk is.

Een aantal keer per jaar gaan we een weekend weg en in de zomervakantie een midweek. Ook organiseren we uitjes, zoals naar de bioscoop, bowlen, zwemmen, pretparken, festivals en naar de dierentuin. Tijdens de begeleiding na school of dagbesteding worden er kleinere activiteiten aangeboden. Zoals knutselen, spelletjes spelen, bezoekje aan de markt enz..

Ons doel is om iedereen die bij RoWie-Zorg komt spelenderwijs nieuwe ervaringen op te laten doen. Door leuke activiteiten aan te bieden, wordt de ontwikkeling gestimuleerd en kunnen doelen behaald en behouden worden. Zo vinden wij het belangrijk om de zelfredzaamheid te vergroten, het structureren van de dag te begeleiden en in te spelen op een persoonlijke zorgvraag. Wij richten ons op ieder z’n kwaliteiten en mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.rowie-zorg.nl, voor sfeer foto’s neem een kijkje op www.instagram.com/rowiezorg


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren