Echtpaar Kwak-Buitendijk uit Goudswaard viert briljanten huwelijk

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto: Gemeente HW

Op 6 november vierden de heer W.T.J. Kwak (Wim, 86 jaar) en mevrouw A. (Adrie, 84 jaar) Kwak-Buitendijk hun 65-jarig huwelijksjubileum. Reden voor burgemeester Aptroot om vandaag naar Goudswaard te rijden voor een bezoek en hen namens het gemeentebestuur met een mooi boeket te feliciteren met hun briljanten huwelijksjubileum.

Wim en Adrie hebben elkaar leren kennen na een avondje uit in Numansdorp. Adrie was die zaterdagavondsamen met haar vriendin op de fiets vanuit Zuid-Beijerland naar Numansdorp gereden om naar de film te gaan. Wim was daar met een stel vrienden vanuit Goudswaard in de auto naartoe gekomen. Op weg naar huis bleek de fiets van Adrie een lekke band te hebben. Wim en zijn vrienden wilden wel helpen. De fietsen werden in de auto geladen en de dames werden met fietsen en al keurig afgezet in Zuid-Beijerland. Eind goed al goed zou je denken, als Adrie niet per ongeluk haar handtas in de auto had laten liggen. Gelukkig leverde Wim ook die later bij haar thuis af. Vanaf dat moment is er iets moois opgebloeid tussen Wim en Adrie.

 

Het stel trouwde en kreeg 2 dochters. Later werd de familie uitgebreid met 4 kleindochters en nog weer later met 4 achterkleinkinderen. Hun mooie huwelijksjubileum hebben Wim en Adrie in huiselijke kring gevierd.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren