VVD Tweede Kamerlid Erik Haverkort houdt lezing bij HWDuurzaam

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
VVDer Erik Haverkort - Foto PR

Het Tweede Kamerlid Erik Haverkort komt spreken in de Hoeksche Waard. Op 21 november a.s. houdt hij een lezing tijdens een bijeenkomst van de coöperatie HoekscheWaardDuurzaam in Numansdorp. Belangstellenden zijn daar welkom.

Haverkort is voor de VVD in de Tweede Kamer o.a. woordvoerder op het gebied van infrastructuur, milieu, bodembeleid en leefomgeving. Zijn lezing in de Hoeksche Waard gaat over met name over grondstoffen. Wij zien momenteel hoe gas gebruikt kan worden als oorlogswapen, maar dat geldt natuurlijk ook voor andere grondstoffen. Nederland is sterk afhankelijk van de import van grondstoffen en halfproducten. Om te voorkomen dat we ook voor grondstoffen crisismanagement moeten gaan voeren, moet er nu iets gedaan worden.

De lezing van Erik Haverkort maakt deel uit van een serie lezingen die HWDuurzaam dit seizoen organiseert over duurzaamheid, de energietransitie en andere onderwerpen die daarmee te maken hebben. De regionale coöperatie wil o.a. door informatievoorziening en opinievorming over deze onderwerpen bijdragen aan haar streven naar een energie neutrale Hoeksche Waard in 2040.

De lezing op maandag 21 november wordt gehouden in het Nationaal Landschap Centrum (NLC), Veerweg 1C in Numansdorp en begint om 20.00 uur.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren