Verlichte skatetocht Klaaswaal groot succes!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Klaaswaal – Vrijdag 11-11 was het zover, de verlichte skatetocht in Klaaswaal!

Stichting ‘door’ Klaaswaal en veel enthousiaste buurtbewoners kwamen enige tijd geleden op het idee om een spontane actie op touw te zetten en een verlichte skateroute te organiseren voor alle kinderen uit het dorp. Onderaan de Oud-Cromstrijensedijk WZ ligt sinds kort een prachtig nieuw stuk asfalt, dus ideaal om alle kinderen uit Klaaswaal rollend en feestelijk een mooie avond te laten beleven!

De baan werd vrijdag overdag schoon geveegd en geblazen, met als resultaat dat er in de avond een prachtig parcours lag voor de kinderen die zich hadden aangemeld, 150 enthousiastelingen! Om 19.00 uur werd de avond feestelijk gestart met veel gezellige muziek van dj Do en met voor iedere deelnemer een glow in the dark armband, plus een stempelkaart om alle activiteiten langs te kunnen. Eén van de activiteiten was een heuse skateclinic, waarbij de stoerste stunts geleerd konden worden, maar ook aan de versnaperingen werd gedacht: heerlijke chocomel en zelf popcorn bakken boven een echt kampvuur. Had iedere deelnemer deelgenomen aan alle activiteiten? Dan maakte hij of zij kans op het winnen van echte beker! Ook lag er een mooi aandenken klaar voor een ieder die deelgenomen heeft aan de tocht.

Een grote dank aan alle vrijwilligers en sponsoren die dit mede mogelijk gemaakt hebben!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren