Nieuwe ontmoetingsplek voor jongeren in Zuid-Beijerland geopend

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Gemeente HW

Op het Oranjeveld in Zuid-Beijerland is woensdagavond 16 november een ontmoetingsplek voor jongeren officieel geopend. Wethouder Joanne Blaak (Jeugd) knipte in bijzijn van jongeren, omwonenden, jongerenwerk, politie en handhaving een lint door.

De wethouder sprak haar waardering uit voor de samenwerking tussen en inzet van alle betrokken partijen. Met het realiseren van een ‘eigen’ plekje gaat een wens van veel jongeren in vervulling. “Om van deze plek een succes te maken, is de houding en inzet van alle betrokken partijen heel belangrijk. Daar heb ik alle vertrouwen in”, aldus Joanne Blaak-van de Lagemaat. Een warm applaus was het antwoord.

Gemeente Hoeksche Waard vindt het belangrijk dat jongeren zich hier thuis voelen en een eigen plek hebben om elkaar te ontmoeten. Samen met de jongeren worden de komende jaren verschillende ontmoetingsplekken opgeknapt of nieuw gemaakt. Zuid-Beijerland is de eerste plek. Bewoners en jongeren hebben meegedacht over de locatie en inrichting.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren