Geslaagd optreden Shantykoor Hoeksche Waard in het Numansdorps Huis

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto PR

Shantykoor De Hoeksche Waard weet wel raad….. met de vroegere raadszaal van het voormalige gemeentehuis van Cromstrijen. Het gemeentehuis is de afgelopen tijd omgebouwd tot een heus dorpshuis. Het heet tegenwoordig Numans-Dorps-huis en werd op 13 oktober jongstleden officieel geopend. Het blijkt in een enorme behoefte te voorzien. Afgelopen zaterdag 19 november verzorgde het Shantykoor De Hoeksche Waard onder leiding van Paula van Wanrooy er een avondvullend optreden.

Het blijkt maar weer, zelfs een raadszaal kan gezellig zijn. Het optreden voor een ‘uitverkocht huis’ ging er in als zoete koek. Ja, wat wil je? Het uitgebreide repertoire van het Shantykoor biedt voldoende mogelijkheden. Mooie shanties, gezellige zeemansliedjes en swingende meezingers. Voor ieder wat wils. Het prachtige nummer ‘Mull of Kintyre’ werd ondersteund door heuse doedelzakmuziek van Daniël Moerenhout en zijn zus Nathalie. Fantastisch toch? Als het Shantykoor De Hoeksche Waard optreedt is het puur genieten. Voor het publiek, maar ook voor de koorleden, de musici en maestro Paula van Wanrooy.

Neem contact op met de secretaris van het Shantykoor op 06 5053 8002 als u ook een optreden wilt laten verzorgen. 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren