Kampioenenparade bij Korbatjo

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Korbatjo

Zaterdag 26 november was het feest in sporthal de Boogerd. Voor de wedstrijd van Korbatjo 1 werden 5 jeugdteams, die veldkampioen geworden zijn, extra in de spotlights gezet.

Korbatjo E2 mocht het spits afbijten. Door een erehaag van de spelers, coach en teambegeleider van Korbatjo 1 werden ze met veel applaus onthaald. Iedereen kreeg een medaille en een diploma van een van de aanwezige bestuursleden en er werd een kampioensfoto gemaakt.  Het volgende team was Korbatjo E1. Ook zij hebben de ereronde gelopen. Na afloop werd er videogebeld met een speler die er helaas niet bij kon zijn.

Vervolgens waren ook de D1, C1 en B1 aan de beurt. Ook zij maakten samen met hun trotse coaches een ereronde en kregen de versierselen. Na afloop kregen de teams een bord patat met wat lekkers voorgeschoteld, wat zeer gewaardeerd werd.

Het was een geslaagd evenement in de bomvolle sporthal, waar niet alleen de kinderen, maar ook veel ouders en opa’s en oma’s enorm van hebben genoten!

Foto Korbatjo

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren