Hoeksche Waard Actief organiseert i.s.m. Rembrandt Huiskamer van de Wijk en Kivido de Winter Wonder Wandeling.

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Op vrijdag 16 december gaat dit evenement plaatsvinden in Oud-Beijerland (Zoomwijck en Zuidwijk). Van 18.00-20.30 uur kan iedereen meelopen met de Winter Wonder Wandeling. Loop mee en laat je verwonderen en verrassen door allerlei mooie en leuke activiteiten.

Op de route is er verschillend entertainment voor iedereen. Van een zangkoor met Christmas Carols tot aan knutselen en van eten en drinken tot zelf actief zijn. Er zijn 12 verschillende stops tijdens de wandeling, waarbij verschillende partners aanwezig zijn om wandelaars te entertainen.

De volledige wandeling is 5 kilometer lang, waarbij je zelf kan bepalen waar je start, waar je eindigt en op welk tempo je loopt. De Winter Wonder Wandeling is voor alle leeftijden, kinderen kunnen een lampion of lichtje meenemen.

Houd de evenementenpagina op de facebookpagina van Hoeksche Waard Actief in de gaten voor updates over de verschillende activiteiten. Deelname aan de Winter Wonder Wandeling is gratis en opgeven is niet nodig.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren